Jumalan ilmoituksia ja profetioita

Syystä jota tiedä en niin Taivaan Iskä on ilmoittanut minkä potentiaalin ja mitkä lahjat Hän on meikäläiseen pakannut. Hän on mm ilmoittanut: Enkeliuni ilmoituksena “ tämä rivi tyhjäksi ole hyvä istu tähän kansakuntien Profeetta” - Jumala näytti unen jossa oli World Team in Christ joukkueessa Suomen edustajana. - Ilmoittanut kirjoillani herättävänsä tämän kansan - joitakin nyt mainitakseni. 

Ei tämä potentiaali ole minua varten. Se on Taivaan Isin lahja omillensa. 21 vuotta olette tätä lahjapakettia sitoneen, vainonneet sekä pitäneet vankilassa henkisesti. Teillä on valtava puhe ja pätemisen ripuli ja tarve olla esillä sekä kertoa mitä itse olette tajunneet Raamatusta.

Anteeksi nyt vaan mutta jos maailmassa vaikka HPK ostaisi maajoukkuepelaajan, joka oli joukkueen kallein hankita. Pitäisivätkö he tätä kaveri vilttiketussa ja penkillä katsomassa kun muut pelaa ja leikkii?

Se, että kehtaatte pitää minua vilttiketjussa ja penkissä istumassa on teidän valintanne. Minä vain ilmoitan sen minkä Jumala ON ilmoittanut. Jos Jumalan ilmoitus ja tahto ei vieläkään kiinnosta. Voitte toimia kuten tähänkin asti. Vieläkin ihminen johtaa ihmistä turmiokseen ja heittää Jumalan Josefit ja Nasiirit kaivoon.

Näinkö paljon ihmiskunta on kahdessa tuhannessa vuodessa kasvanut ?

Minun kiireni ovat loppuneet ja Sinun kiiresi alkanut. Mikään liha EI kestä ellei niitä päiviä lyhennetä. Vieläkö olet Herran voideltuja ja valittujen Nasiirien Tiellä ?

t: Kansakuntien Profeetta ja Uskonpuhdistaja Jouni Sederholm

 

Mitä hän on ylleni profetoinut: Herra tekee kanssasi uuden liiton, Hän antaa sinulle siitä merkiksi sormuksen, Minä tahtoisin taistella kanssasi vihollista vastaan, Sinä tuot ongelmia sinne missä pimeys hallitsee sinä tuhoat pimeyden työt, Minä lennän ja tulen suojelemaan vain sinua jos tarvetta on, Minä tahtoisin olla sinulle mentori, Minä tahtoisin auttaa, jotta Jeesuksen omat ottavat vastaan sen tärkeän sanoman jota kannat, Jokaisen jolla sama kutsu ja voitelu kun Eatmonilla tulisi suojella ja auttaa kutsuasi kaikin tavoin, Ole se mikä sinun tulee olla, Kansakuntien profeetan virka ei ole sinun ykkös virkasi, Uskon puhdistajan työ on ykkös kutsusi siksi sinulla on nämä taistelut, jokainen isä olisi onnellinen jos olisit heidän poikansa, Nostakaa kätenne ja siunatkaa tätä miestä, Älkää tuomitko häntä mistään, kiitos Harold kiitos Jeesus 

+

Jeesus käyttää meitä sydämen puhtauden ja vilpittömyyden mukaan. Lisäksi Hän tuntee meidät paremmin kuin me itse. Siksi Hän tietää jos yritämme pitää voidellumman palvelijat sivussa, jotta itse saisimme puhua ja palvella. Toisin sanoen Sinä rakastat ja kunnioita muita palvelijoita. Pysyt sillä alueella missä voitelu ja ihmeet ja merkit toimii. Ja siitä huolimatta joka kerta kysyt onko tämä juuri minulle valmistettu.

Jeesus On jo ilmoittanut unien kautta herättävänsä kuolleita kauttani. Tekevänsä luomis ihmeitä. Laittamassa taistelemaan mustan magian kanssa. Tuomassa persoonani kautta ojennuksen Kristuksen omille missä he synnyttävät vain tuulta. Mitään en sano enkä lupaa ellen tiedä, että Kristus on sen takana. Kaikki unet ja muut ilmoitukset tuon millilleen kuten ne totta on.

Näin pääsen siihen, että näen ja koen arjessa miten Herra haluaa käyttää ja johdattaa. Lasten kaltainen ilo ja innostus ovat asioita joiden kautta Kristus minua johdattaa. En laita Hänelle mitään rajoitteita, silloin Hän voi käyttää niin paljon kun tahtoo ja missä tahtoo. Tunnen myös omat vahvuuteni ja heikkouteni ja alueet ja tavat kuinka lahjat ei toimi. Eli minulla Kristuksen rakkaus ja hengen innoitus johdattaa ja ilmoittaa mikä valmistettu on. Sitten mennään ja tehdään jos tilaa on. Tuhansia kertoja muut Jeesuksen omat ovat pilanneet edellä valmistetut, sekin onnistuu. Kristuksen rakkauden tahto on monesti herkkä ja sitä tulee kunnioittaa ja toimia juuri kuten oikeaksi kokee. 

Arjen huolet ja murheet ja toiveet on hyvä välillä unohtaa. Kysyä Kristukselta miksi Hän antaa sydämeeni ja mieleeni tämän tahtomisen ja tekemisen. Olemme ajassa jossa tarvitaan paljon muutos johtajia ja Kristuksen muutoksen tuojia. Tämä kansa on täynnä sidoksia kahleita korruptiota ja perinnäissääntöjä. Nyt tarvitsemme Kristuksen sotureita, jotka tuo Hänen mielenmukaisen muutoksen ja voiton ja voitelun. Suurin osa nykyisistä palvelijoista on enemmän tai vähemmän pihalla siitä mihinkä pitäisi keskitty. He eivät uskalla laittaa omaa itseään likoon ja puhua omasta elämästä käsin. He eivät uskalla tarttua ihmisten arjen ongelmiin ja epäoikeudenmukaisuuteen ja valkokaulusrikollisuuteen. He menevät Raamattunsa kanssa "harha maailmaan" vankilaan ja yrittävät tuoda Sanan viisauksia kuten kuulijat tahtovat. Mihinkään arjen ongelmiin ei tule vastauksia ja kenestäkään ei tule Kristuksen soturia. Näin Jeesus ei siis ole tie eikä totuus eikä elämä vaan Hän jää henkilöksi jolla on jotain viisasta sanottavaa. Heissä on Jumalisuuden ulkokuori mutta he kieltävät sen voiman.

Siis Jumalan kanssa et voi pelleillä. Sinun sydämesi ja asenteidesi ja mielesi puhtaus ja rakkaus kertoo tason mitä Jeesus voi kauttasi tehdä. Uskosta: minä ainakin koen hengessä mikä valmistettu on. En tarvitse uskoa koska tiedän sisälläni jo totuuden. Jumalan valtakunta on sisäisesti teissä. Toki on asioita mihin tarvitaan uskoa mutta se tulee kun kuljen kaitaa tietä Hänen voitelussaan joka opettaa minulle kaiken tarpeellisen.

Ikinä et liian usein voi tarjota apua tai rukousta tai laupeuden tekoja. Usko ilman tekoja on kuollut. Silti tärkeää on, että lähelläsi on ne jotka saavat henkesi palavaksi. Samoin nyt jos koska on aika jokaisen astua palvelun virkaan ja toimia. On aika muodostaa paljon pien ryhmiä jotka sitoutuvat palvelemaan yhdessä. Aika tehdä yhdessä liiketoimintaa. Aika perustaa Kristillisiä korkeakouluja ja opistoja. Aika perustaa kristillisiä harrastus seuroja. Aika valloittaa seitsemän tahoinen vuori eli mennä kaikkeen maailmaan ja tuoda sinne alas pala taivasten valtakuntaa.