Pelin puhaltajan pelisäännöt kirja

jouni.sederholm@gmail.com - 050 3640 363

Pelinpuhaltajan vakava viesti

Kannattaa kuunnella rauhassa loppuun asti

Pelisäännöt kirja

Kirja antaa jokaiselle ohjeet ja puitteet toimia uudella tavalla. Johtajat saavat avaimet huipputason ihmisjohtamiseen. He oppivat tekemään duunareista itseohjautuvia ja motivoituneita tekijöitä. Duunarit saavat reippaan palkankorotuksen sekä työajan lyhennyksen. Opiskelijat, työttömät ja kaikki köyhät saavat arjen, josta ovat kiitollisia. Syntyy oikeudenmukainen tasaus. Kaveria ei enään jätetä kadulle, vaan hänet otetaan mukaan. Luodaan uusia osuuskuntia ja yrityksiä jollaisia ei Suomessa ole ennen ollut. Poliitikoista vaihdetaan puhujat tekijöihin ja sitten alkaa tapahtumaan. Kaikki edeltäjiensä virheet, mokat sekä keittiön ovet tukitaan ja tunnistetaan. Ne, jotka ovat olleet lottovoittajia Suomessa. Antavat nyt omasta tahdostaan 10% yhteiseen kassaan. Säätiön kautta annetaan apu suoraan köyhille.

Uusin kirjani valmis PDF muodossa. 280 sivua tuotettu 3 päivässä. Kaikki eväät näihin: tuodaan tasaus rikkailta köyhille, duunareille 6 tunnin pv 8h palkalla sekä 10% palkankorotus. Jokaiselle ohjeet mitä voi itse tehdä Suomen hyvinvoinnin eteen. Kolmannen sektorin ja seurakuntien tukeminen verovähennys kelpoiseksi. Toisin sanoen eväät korjata kaikki oleelliset virheet Suomesta mahdollisimman pian. PDF Kirjaa voi tilata minulta. 

Näin tilaat Pelin puhaltaja pelisäännöt kirjan
1. Sinulla tulee olla gmail tili
2. Lähetät gmail tilin email osoitteen minulle
3. Maksat minulle kirjasta 20e, jonka sinulle lähetän : FI3539390053448437 S pankki tilinro
Saat gmailiin linkin, jolla voit lukea netissä koko kirjan. Pdf muodossa kirja on 280 sivuinen.
Näin pääsemme alkuun ja saamme asioita eteenpäin
Kiitos, että tahdot selvittää mitä sydämelleni on laskettu. Tulet varmasti yllättymään kuinka kattava kokonaisuus kirjassa on.
Odotan innolla lukijoita, sekä palauttetta kirjastani
Eikun menoks, ole yhteydessä - Facebook viesti ok - Tekstari 050 3640 363 jouni.sederholm@gmail.com
 
youtube soittolista kirjaani pohjautuen: