Ilmoituksia Jumalalta

Oli tikapuut taivaasta maahan. Kiipesin tikapuita pitkin taivaasta puoleen väliin rappusia ja silloin syttyi valo kaupunkiin joka oli etäällä minusta ja siitä mihin laskeuduin.

 

Oli Titanicin kokoinen alus ja olin laivan ylimmällä kannella taka-osassa. Siellä ei ollut muita. Lähdin kävelemään kohti kapteenin hyttiä ja sinne päästyäni totesin senkin olevan täysin tyhjä. Samassa näin kuinka laiva oli ajamassa karille ja käänsin laivan juuri ennen karia ja laiva pelastui.

 

Oli Titanicin kokoinen laiva joka oli uponnut meren alle niin että se oli noin 4 senttiä veden alla. Laiva oli kokonaan jalkojeni alla ja itse katsoin sitä veden päältä ja ihmettelin miksi minä seison vetten päällä tämän laivan yläpuolella. Uni oli järkyttävä mutta voitelu joka minussa oli sai minut ymmärtämään että voin nostaa laivan pois uppeluksista.

 

Oli Titanicin kokoinen alus ja se oli menossa kahden 7 kerroksisen kerrostalon välistä niin että laivan ja talojen välissä oli vain muutaman sentin rako. Eräs tuttu, Jeesuksen oma oli unessa ja hän on hyvä esimerkki siitä kuinka vaelletaan tosissaan Jeesuksen tiellä.

 

Oli täysi kirkkosali ja kolmannelle riville ilmestyi enkeli ja sanoi:” Tämä rivi tyhjäksi” ja sitten hän osoitti minua ja sanoi:” Tässä on kansakuntien profeetta ” ja sitten menin sille riville istumaan.

 

Oli täysi kirkkosali ja ensinmäinen rivi oli tyhjä ja koin että minun kuului istua sinne ja sitten Jumala ilmoitti: ” On tullut aikasi, saat palvella kutsusi mukaan;olet odottanut tätä pitkään ” ja koin ihanan rauhan ja ilon ja voitelun kun istuin ekaan riviin.

 

Oli täysi kirkkosali ja enkeli ilmestyi minun ja Saalemin hyvän paimenen luokse ja sanoi: ” Tässä on teillä kaksi hyvää paimenta uusi ja vanha, pitäkää näistä hyvää huolta ”.

 

Olin alasti nurmikolla ja lensin kuin lintu erään kerrostalon kettiön ikkunasta sisään ja siellä oli Jean Roos. Hän keitti siellä lihasoppaa toisen miehen kanssa. Olin ihan oma itseni mutta koin että veljillä ei ollut rakkauden tahtoa minua kohtaan vaikka näkivät sen mitä olen Herrassa.

 

Jean Roos ja minä olimme menossa Rovaniemelle pitämään kokousta. Hän sanoi autossa: ” Luuletko pääseväsi siellä puhumaan sillä minä olen soittanut sinne ja sen puhelun perustella sinua ei päästetä puhumaan.”

 

Jean Roos oli valkotakkisena tarjoilemassa juomia. Jossain vaiheessa hän käänsi takkinsa mustaksi ja alkoi tarjoilemaan alkoholia siihen asti hän tarjoili vettä.

 

Jean Roos oli puhumassa kokouksessa ennen minua ja sanoi viimeiseksi:” Älkää uskoko mitä Jouni sanoo”.

 

Oli karitsan häät ja vieraat olivat sisällä.Hääpari oli myös paikalla mutta hääpari oli väärä. He olivat lihassa ottaneet paikan joka ei heille kuulunut. Kaikki todelliset ja voidellut Jeesuksen omat oli tilaisuuden ulkopuolella minun kanssani ja me etsimme kuumeisesti ovea miten pääsemme tilaisuuteen sisälle ja kiersimme kaikki ovet kunnes löytyi se yksi joka aukesi ja näin saimme estettyä sen minkä liha olisi pilannut.

 

Oli iso sali täynnä ihmisiä ja valtavasti pöytiä tarjoilua varten ja pöydät olivat tyhjät. Sitten menin ja nostin pöytäliinaa ja huomasin jokaisen pöydän alla olevan lattiasta pöytään asti täynnä kirjojani Täydellisen Rakkauden Evankeliumi.

 

Jumala näytti unen kun kirjani oli valmistunut ja sanoi siinä:

” Poika teit sen kirjan joka sinun kuuluikin ja kun sinä siitä opetet siinä ei ole mitään vikaa; onneksi olkoon hyvin tehty ”.

 

Oli uni jossa olin world team joukkueessa Suomen edustajana ja laitoin veteen pommeja jotka räjähtivät ja näin sumea vesi tuli täysin kirkkaaksi.

 

Oli meri ja kallio ja Jumala halkaisi unessa minulle paikan kallioon ja sanoi: ” Tässä poikani sinulle paikka Kristus kalliossa; se on uusi ja se on virtaava uusia virtoja, jotta Jeesuksen omat olisivat voitokkaampia tässä ajassa”.

 

Oli mummo joka oli juuri hetki sitten kuollut. Menin hänen luokseen ja rukoilin Jumalan tahtoa tapahtuvaksi hänelle ja mummo tuli henkiin ja sanoi minulle iloisesti: ” Terve, ihana nähdä sinua” ja hän halasi minua.

 

Oli uni jossa musta maagikko tuli sanomaan erään junaturman jälkeen: ” Kun te kristityt ette tee tehtäväänne, me voimme tehdä ja relleestää ja tehdä pahaa ”.Todella uni oli karmiva ja mustan magian mies oli pullollaan ylpeyttä pimeyden töistä että tulin kiukkuiseksi tästä tervehdyksestä.

 

Oli lapsi joka kärsi koliikista ja unessa näin hänet uudelleen huoneessa.Tartuin häneen ja sanoin ääneen: ” Tämä lapsi kuuluu nyt Jeesukselle, antakaa hänen olla täysin rauhassa ”. Seuraavana päivänä lapsi oli saanut terveyden koliikista kiitos Jeesukselle.

 

Oli lampi ja olin vastarannalla. Toisella puolella oli Jeesuksen omia jotka pitivät lyhyestä junan radan pätkästä kiinni. Siellä oli lähellä juna radan pääsähkökeskus ja minä varoitin unessa: ” Päästäkää irti siitä radanpätkästä heti tai teille käy huonosti”. Tämän huudettuani kaikille julkisesti iski taivaasta salama pääsähkökeskukseen ja jokainen joka piti radan pätkästä kiinni kuoli.

 

Oli evankelistoja kalastamassa merellä ja kun tuli myrsky. He kaikki lensivät nurin ja menin auttamaan heitä.

 

On monia unia missä opetan Jeesuksen omia tekemään asioita uudella tavalla ja näkemään asioita uudessa valossa. Kymmeniä ja kymmeniä kertoja olen opastanut kuinka se mitä ennen on tehty voi tehdä uudella tavalla niin että hedelmä on parempi. Kymmeniä ja taas kymmeniä unia missä kalastellaan ja ollaan ongelmissa tai missä kalat on kuivalla maalla ja kuolemassa ja aina minä menen auttamaan heitä . On monia unia missä opetan ja olen nuorten keskuudessa palvelemassa.