Sana Suomelle

Jos mahdollista niin valitutkin eksyvät. Niin ei sinun ajatuksesi ja viisautesi ole Jumalan tasolla, joten miksi käyttäydyt kuten olisi? Mitä tarkoitan rukoilette tapahtukoon sinun tahtosi ja sitten kuitenkin itse pyöritätte muotomenoja ja teette asioita kuten ennekin. Te olette itse omassa vankilassanne. Teidän liha ei tykkää muutoksesta eikä uudesta eikä siitä, että tässä hetkessä Jeesus voi ilmestyä voimallisesti sen kautta jonka Hän on valinnut. Joka paikassa teidän omat rajoitteenne ja viisautenne ON Jumalanne tiellä! Etkö jo voisi siirtyä sivuun ja antaa niiden toimia jotka tuovat voiton ja Jumalan valtakunnan alas.

 

Te selittelette, että ”olen itse vastuussa Jumalalle ja tiedän mitä teen”. Ette totisesti tiedä mitä teette. Ei ole yhden yhtäkään puhdasta ja kirkasta paimenta, josta ei löytyisi huonetta joka ei ole valkeutta. Te pyöritätte teatteria, jossa tarkoitus on saada koskettava ja näyttävä tilaisuus josta tulee kiitosta ja kunniaa. Ette te anna Jeesukselle vapautta toimia kuten Hän haluaa. Vaan kaikki ON kontrolloitua ja sidottua tavalla taikka toisella. Lisäksi te ette osaa kohdata vaikeuta ja kipeitä asioita ja väistelette niitä. Näin kaiken tämän seurauksena Käärme eli uskonnollisuus, turvallisuus, hallinta, ihmisen älykkyydellä hallitseminen on pilaamassa kokoajan Jumalan rakkauden korkeimman tahdon.

 

Jeesuksella ON eväät kertoa se tie kuinka jokaisella Hänen omallaan on elämä ja arki josta hän on itse kiitollinen Jumalalle. Jokaiselle. Nyt pyöritetään muotomenoja jotka kokoajan ovat kaukana todellisesta elämästä ja hädästä. Ja ei ole rohkeutta toimia uudella tavalla. Niin sitä varten onkin todelliset Voidellut joiden kautta Jeesus haluaa toimia ja tuoda uskon puhdistuksen ja herätyksen ja läpimurrot. Edelleen nykyiset palvelijat ovat kokoajan itse tiellä. Niin ihmiset sammuu ja masentuu ja kärsii. Ja te kehtaatte mennä pyörittämään muotomenoja. Hävetkää ja väistykää todellisten Jeesuksen voideltujen tieltä. Heidän eväänsä, lahjansa, luovuutensa, voimansa on aivan ylivoimaista teidän rinnalla. Joten olkaa valmiita kun ne saavat toimia jotka Jumalan on kutsunut rakentamaan 1000v valtakuntaa. Olkaa valmiita kuinka Jumala toimii uudella tavalla ja keskittykää kasvamiseen ja hedelmälliseen työhön.

 

Jumala EI ketään kiusaa eikä ole kenenkään kiusattavissa. Jumala ei salli mitään pahaa eikä tässä maailmassa Jumalan tahto tapahdu kuten oikein olisi. Ihmisellä on vapaa tahto. Ja sitä voi käyttää kuten parhaiten kokee kuolemaansa asti. Silti Jumala ilmoittaa monet pahat aikeet omillensa unien yms kautta koska Hän ei syntiä siedä eikä silitä. Taas nämäkin lahjat on sidottu ja pimeys pääsee käärmeeen tavoin kiusaamaan ja te vain katselette vierestä. Meidän tehtävä on pysäyttää ja paljastaa ja sitoa kaikki pimeys ja pahuus. Eikä siihen pelkkä rukous ja siunaaminen riitä se on jo nähty!

 

Olemme hetkessä jossa mikään liha ei kestä ellei näitä päiviä lyhennetä! Joten vieläkö olet Jumalan tiellä! Vieläkö kiusaat Jeesuksen todellisia voideltuja jotka ovat sivussa kutsustaan! Vieläkö Jumalan valtakunnan pitää ilmentyä sinun ymmärryksesi tasolla! Vuosi kausia sitten Jumalan ON valmistanut Voiton omiensa kautta jotka nykyiset palvelijat sitoo! Eli käärme ON jo seurakunnan sisällä! Joko ne saavat palvella jotka Hän on valinnut tai sitten tavat ja tottumukset voittaa ja mikään liha ei kestä. Olemme hetkessä jossa elämme upporikasta ja rutiköyhää aikaa monella tavalla. Vai uusi ja puhdas voi osoittaa kuinka kaikki tehdään niin että toisen hyvä EI ole toiselta pois.

 

Se mikä on Jumalasta syntynyt ja on Hänen koulunsa käynyt ei sitä liha tunne. Nyt te kyselette ihmisiltä mitä mieltä he ovat kenestäkin Jeesuksen valitusta ja näin pimeys saa viedä teitä kun pässiä narussa. Te ette ole tunnustaneet totuutta minusta ettekä anna palvella ja elää Jumalan tahdon mukaan. Samoin on monen muun kohdalla joilla on profeetallinen kutsu. Ja monet pastorit vähät välittää muutoksesta koska pelkäävät oman paikkansa puolesta. Markku koivisto, jarmo makkonen, kai karjalainen, jean roos ja moni muu nautii puhumisesta ja haluaa hallita paikkansa kautta. Niin joko ihminen johtaa ihmistä turmiokseen tai Jumala johtaa ihmisen rauhaan, suvaitsevaisuuteen ja yhdessä tekemiseen. Toinen sulkee toisen pois . Ja kello käy.

Miten Herran mielen mukainen muutos ja uusi voi voitoksi tulla ?

Esteitä:
Meillähän on asiat hyvin ihmeet ja merkit seuraa ja pyhähenki täyttää
Ei kannata tehdä mitään radikaaleja muutoksia ettei seurakunta jakaannu eriseuroihin
Otetaan tuttuja ja turvallisia palvelijoita, silloin tiedämme mitä saamme
Raamattu on varoittanut eksytyksistä. Parempi pitää kaikkea uutta ja tuntematonta harhana kunnes toisin todistetaan.
Jotkut pitää meteliä ja haukkuu muita. Sitä katkeruus ja turhautuminen teettää
Kaikki on Jumalalla hallussa ja Hän avaa eikä kukaan sulje.

Totuus:
Mitään mitä Jumala On meille ilmoittanut olevan Hänestä syntyisin ei oteta vastaa.
Jeesus on sanonut herättävänsä kirjallani tämän kansan. 7 vuoteen ketään ei ole kiinnostanut elää tätä voitoksi
Aili Esteri Heinonen "kaikki Raamatulliset Ihmeet tulevat tapahtumaan työsi kautta" "Kirja on puhdas kirja 7 taivaasta" - kysyin Aililta voitko kertoa profetiasi paikalla oleville saalemin pastoreille ja työntekijöille - vastaus "en voi he eivät pysty ottamaan tätä vastaan"
Harold Eatmon " Tahtoisin olla mentorisi, että Jeesuksen omat ottaisivat viestisi vastaan""Herra tekee kanssasi uuden liiton"" kansakuntien profeetan kutsu ei ole ykkös kutsusi vaan uskon puhdistajan tehtävä"" Ole se mikä olet Herrassa"
Israel Low " Herra lähettää sinut sinne missä pimeintä""tulet rakentamaan apostolisia ja profeetallisia seurakuntia" 
Jumala " sinut on kutsuttu maailman word teamin jäseneksi" "pudotat Minun totuuden pommeja jotka tuovat uuden kirkkauden ja voitot" 
Enkeli ilmoitus "tässä kansakuntien Profeetta jättäkää tämä rivi tyhjäksi hänelle""tässä hyvä paimen toinen uusia toinen vanha siunatkaa heitä"
Jumalan uni ilmoituksia: kaloja kuivalla maalla jätetty kuolemaan, titanikin kokoinen alus kokonaan uppeluksissa veden alla itse seison veneen päällä ja rukoilen ja itken ja taistelen että se nousisi ylös. Titanic menossa karille ja lähden perästä kävelemään ja menen kapteenin ohjaamoon ja ohjaamo tyhjä ja laiva menossa karille tartun ruoriin ja just viime hetkellä onnettomuus vältetty. Toimin sisäisen tarkastajana Jumalan valtuuttamana seurakunnissa ja korjaan sen mikä korjattava on. "Älä poikani näe itseäsi kuten ihminen sinulle sanoo vain kuten minä olen sinulle ilmoittanut". 

Niin joskus on aika tunnustaa lahjani ja paikkani Kristuksessa ja antaa vapaus palvella paikallaan.

Te ette tiedä mitä te teette. Te olette vain tiellä. Koska mikään liha ei kestä jos jatkatte toimintaanne. Niin kuinka kauan väistelette totuutta Kristuksessa ja olette Hänen valittujensa tiellä?

Jos tekisitte jotain oikein ja Herran mieleistä voisin hyvin olla hiljaa ja kuluttaa aikaani harrastuksissa yms. Nyt teidän toimintanne takia siihen ei ole aikaa eikä varaa.

Kertokaan kun on minun vuoro palvella paikallani ?