Sirjan rukous

Rukous jonka rukoilin Jounin puolesta 13.7.2011: Tulet toimimaan Jumalan rakkauden kanavana niin että halaat ihmisiä. Näyssä näin että Jouni odotti edessä kun ihmisiä seisoi rivissä.He odottivat vain yhtä-että he saisivat Isän rakkauden halauksen koska he tiesivät että Jumala tulee eheyttämään heidät pelkän halauksesi kautta. Sanoja tai rukouksia ei tarvittu sillä nämä ihmiset tarvitsivat vapautusta kaikista elämän ja sydämen haavoista; insestistä, hylkäämisestä, torjutuksi tulemisesta, katkeruudesta jne.He parantuivat haavoista yhdellä halauksella ja kahleet murtuivat ja he tulivat kerrasta terveeksi. Jumala käyttää tätä osoituksena siitä että aina ei sanoja tarvita. Niin kuin lapsi joka itkee pahaa oloaan isänsä sylissä, Jumala haluaa käyttää sinua Jouni välikappaleenaan ja antamaan Isän halauksen lapsilleen. Rohkaisuna Jumala näytti portin jonka edessä Jouni seisoi. Se oli tehty kauniista vanhanaikaisesta valuraudasta ja sen keskellä oli yksi iso helmi. Jouni oli ryskyttänyt korkean portin tupla-ovia jo vuosia aukeamatta. Ovia ei voinut aukaista Jounin puolelta.Näyssä Jouni oli väsynyt,irrottainut otteensa ja katsoi maahan lyötynä. Periksiantaminen oman palvelustyönsuhteen oli kosketeltavaa.

Sitten Jouni vain odotti. Mieleeni nousivat Jesaja 40:29-31 sanat (suom.NIV) Hän antaa voimaa uupuneille ja lisää voimaa heikoille.Jopa nuoret väsyvät ja uupuvat ja nuoret miehet kompastuvat ja kaatuvat mutta ne joilla on toivonsa Herrassa, uudistavat voimansa. He kohoavat siivilleen kuin kotkat; he juoksevat ja eivätkä uuvu ja he vaeltavat eivät pökerry. Sitten näin Jeesuksen tulevan porttien toiselta puolelta rauhallisesti ja kuninkuutensa mukaisesti arvokkaasti valkoisessa viitassa, rauha kasvoillaan. Hän tarttui portin toisella puolella oleviin kahvoihin (portti ei ollut lukossa).

Kaikki oli kiinni Jumalasta ja hänen ajoituksestaan. Odotuksen aika oli täyttynyt ja portti avattiin. Jouni olisi voinut kiirehtiä Jeesuksen ohi palvelutyöhönsä mutta sen sijaan Hänellä ei ollut enää kiire mihinkään. Hän otti aikaa olla Jeesuksen sylissä kaikessa rauhassa ja sitten lähti jatkamaan matkaansa sisimässään rauha, ilo ja vapaus. Koin että minun on jaettava tämä teille koska Jumala haluaa aukaista silmiä ja sydämiä ymmärtämään että Jumala voi valita kenet hän haluaa. Usein kun olen rukoillut Jounin puolesta Herra on puhunut minulle sanat 1. Korinttolaiskirjeestä 1:28 ettei mikään liha voisi kerskata Jumalan edessä.ja sen, mikä maailmassa on halpasukuista ja halveksittua, sen Jumala valitsi, sen, joka ei mitään ole, tehdäksensä mitättömäksi sen, joka jotakin on. Sananlaskut 13:12 kertoo meille että pitkä odotus tekee sydämen sairaaksi, mutta täyttynyt halu on elämän puu.

Monet jumalanpalvelijat voivat odottaessaan turhautua! Muista Joonaa! Kaveri toivottaa itselleen kolme kertaa kuolemaa istuessaan seudulla jossa lämpötila voi nousta 50 asteeseen varjossa. Kun siihen lisätään vielä erämaasta puhaltava itätuuli, voi kenen tahansa jumalanpalvelijan olo käydä todella sietämättömäksi ja näännyttäväksi. Siitä huolimatta Joona päätti sitkeästi istua kaupungin ulkopuolella runsaan kuukauden verran risiinipensaan varjossa. Pensas voi kasvaa 4 metrin korkuiseksi mutta se ei tapahdu heti!Voimme joutua odottamaan vuosia, valmistumaan siihen että olemme ihmisten epäsuosisossa vain sen tähden että osaisimme arvostaa päivää jolloin Herra antaa mielisuosion meihin myös ihmisten suhteen. Meitä koetellaan juoruilla, pahoilla puheilla ym.Joskus näiden vuosien aikana voi palvelustyöme eteen tulla esteitä, koulutus-ja erämaajaksoja.

Me turhaudumme, pitkästymme, suutumme mutta Herra ei kadu kutsumustaan eikä armolahjojaan. Hän ymmärtää 100% miltä meistä tuntuu. Uskon, että mitä suurempi kutsu ihmisellä on, sitä enemmän häntä valmistetaan ja koetellaan.

Jounin kutsusta Israel Law on sanonut näin tiedon ja rohkaisun sanat Jounin tulevasta palvelutyöstä 4.6.2006 • Herra tulee lähettämään sinut ulkomaille • Herra lähettää sinut sinne missä on pimeintä • Herra lähettää sinut New Age maailmaan julistamaan sanaa • Herra on voidellut sinut näillä lahjoilla:-ajat ulos riivaajia ja voimalliset teot-Sanan julistus-Sinulla on apostolinen voitelu lopun ajan seurakunnan rakentamiseenHerra antaa sellaisen voiman ja voitelun että maailma saa nähdä ja kokea Herran sanat:Herran valtakunta ei ole vain sanoissa vaan voimassa. Voitelun hinta ei ole ilmainen.

Olen itse käynyt epäsuosion omassa elämässäni läpi 15 koulussa olovuoden aikana. Mitään ei ollut tehtävissä, en yksinkertaisesti ollut vaan suosittu. Minut käsitettiin väärin vaikka en ollut tehnyt pahaa kenellekään. Olin ujo enkä osannut puolustaa itseäni. Kun tulin uskoon Herra sanoi minulle: sinä kävit tämän sen tähden läpi että osaisit ymmärtää niiden tuskaa jotka ovat epäsuosiossa ja myöhemmin siitä että jokainen jolle on varattu tehtävä Jumalan valtakunnassa koetellaan suosio alueella-että me antaisimme kunnian yksin Hänelle.