Voittosaatto

 Mitä minulle on tapahtunut kirjani julkaisemisen jälkeen? Kuinka Jumalan lupaukset ja profetiat ovat alkaneet tulla todeksi ja voitoksi? Nämä ovat kysymyksiä, joihin tulen antamaan tässä vastauksia.

 

Jumala on yli 12 vuotta sitten ilmoittanut minulle, että en ole profeetta omassa kotikaupungissani. Itse ilmoitin Jumalalle: ” Herra sinä tunnet minut ja tiedät, että en lähde muualle kun oikea kumppanin kanssa”. Niin odottavan aika on aina pitkä. En tietoisesti ole odottanut mitään vaan yrittänyt elää tätä päivää ja hetkeä ja katsoa kuinka voisin olla Jumalan käytössä. Toki olen 18 vuotta rukoillut joka viikko kahta asiaa Jumalalta: ”Herra anna minun palvella paikallani kutsussani, Herra anna minulle kulta, joka on minulle se oikea ja josta olen Sinulle kiitollinen”. Niin vain näitä kahta olen 18v rukoillut itselleni ja sitä, että voisin kaikesta huolimatta olla Jumalan käytössä.

 

Tähän kirjoitan myös kuinka Jumala on ilmoittanut mitä minun selkäni takana tapahtuu, jotta tiedän miten vihollinen tekee kaikkensa pilatakseen eturintaman kutsuni. Täten kerron joitakin unia Jumalalta, jotta tulisi julki se mikä on peiteltyä. Eräs uni: ” Jean Roos oli puhumassa samassa kokouksessa ennen minua ja sanoi lopuksi ” älkää uskoko mitä Jouni teille puhuu” . Toinen uni Jarmo Makkonen meni kyselemään minusta Max veljeltä joka kertoi omia päätelmiään. Sinällään hauskaa, koska Jumala on ilmoittanut Max istä, että juuri hän puhuu paljon pahaa selkäni takana koska itse ei halua kasvaa tekemään rakkauden tekoja. Juuri Max oli veli jonka Jumala näytti unessa jossa oli biljardipöytä ja hänellä oli musta biljardikeppi ja ennenkuin sain kertaakaan omaa lyöntivuoruo alkoi jo joukkotappelu. Ja tämmöiseltä veljelta Jarmo Makkonen kysyy totuuksia minusta.

 

Niin aina Jumala tulee jossain vaiheesssa paljastamaan totuuden mitä Hänen seurakunnissaan tapahtuu ja silloin Hän osoittaa mitä tekoa kukin on. Eikö ole surullista, että ihmiset ovat näin helposti vietävissä ja he menevät kysymään asioita henkilöiltä, joilla ei ole edes tarkoituskaan tehdä Jeesuksen tahdosta totta. Mitä sitten olisi pitänyt tehdä? Olisi ollut paljon viisaampaa olla suoraan minuun yhteydessä ja yhdessä etsiä rukoillen ja paastoten Jumalan tahtoa. Tässä taas näemme kun etsimme oikotietä ja kysymme asioita lihalta ja annamme se viedä mikä on likainen vaate Jumalan silmissä niin mikä silloin on lopputulos? Valhe ja petos on saanut voiton ja vallan. Juuri siksi Jumala on minulle ilmoittanut kaikki oleelliset valheiden ja petoksen puolesta tastelijat ja nyt jokainen joka on ollut seuraamassa sivusta eturintaman kutsuni etenemistä ymmärtää miksi olen aina julistanut ja pyytänyt vain tätä: ” Ottakaa Jumalalta selvää totuudesta minusta ja kutsustani ja antakaa minun tehdä se profeetallinen työ, johon lahjat on annettu. Minulle riittää se, että saan vapaasti palvella sillä paikalla mikä on Jumalan tahto. Ei yli eikä ali sen mikä on Jumalan kutsu. Samoin olen pyytänyt ottakaa selvää totuudesta minusta ihmisenä ja hedelmistäni, kuten ne totta Jumalalle on. Koska itse tiedän, että eletty 22 v kestää päivän valon. ” Näin olen vuosia pyytänyt, että totuus tekisi vapaaksi. Mutta ainakin kotikaupungissani ne juorut ja saatanan valheet mitä on levitelty ovat laittaneet peitteen ihmisten sydänten silmien eteen ja siksi minun on tarvinut etsiä vapautusta vankilasta.

 

Nyt pääsemme vihdoinkin todelliseen voittosaattoon. Siihen kuinka Jumala on johdattanut minulle sen oikean puolison, kolleegan, ystävän ja muusan elikä naisen joka on minulle unelmien täyttymys. Sirja oli ollut yli vuoden facebook ystävänä ja laittoi päivityksen : sinkku ja itse laitoin vastauksen hänelle ” rukoilen sinulle sitä Jumalan mieleistä miestä” . Samalla katselin itse Sirjan tietoja ja kuvia ja huomasin, että ompa ihana ja suloinen ja kiinnostava nainen. Vaihdoinne puhelinnumerot ja soitin hänelle eräänä lauantai päivänä. Juttelimme ja sovimme rukouksessa, että etsimme yhdessä Jumalan tahtoa ja katsomme mikä on Hänen suunnitelmansa meidän tutustumisessa. Alusta asti kaikki on ollut jotenkin selvää ja mielenkiintoista ja taivaallista. Mahtava kohdata ihana nainen, jonka sydämessä on saman sisältöisiä unelmia kuin itsellä. Sirja on kutsunut myös minussa esille ne unelmat ja kaipaukset, jotka olivat jo hautautuneet haavojen ja pettymysten alle. Alku oli niin huumaavaa ja puhdasta ja tulista, että olimme molemmat aivan pyörällä päästämme. Molemmat tajusi, että tässä on Jumala takana. Mutta emme vielä tajunneet kuinka kaikki palapelin palaset menevät paikoilleen. Etsimme ja löysimme ihmeitä ja merkkejä ja parannuimme toistemme rukouksista ja läheisyydestä. Sirjalla oli omat haavansa aluksi, joiden voittamiseen Jumala oli antanut avaimet. Niin Sirjalla oli ollut kohtaamisia aikaisemmin, jotka olivat jollain tavalla saman näköisiä, kuin meidän kohtaaminen. Samoin oli minullakin. Näistä juttelimme suoraan ja rehellisesti ja huomasimme, kuinka vihollinen on tiennyt kohtaamisemme. Mutta nyt oli meidän aika toimia uudella tavalla yhdessä toistemme ja Jumalan kanssa.

 

Eräs läpimurto tapahtui kun Sirjalla oli vaikeuksia uskaltaa kohdata minua ekan kerran. Tämän koin hengessä ja sain Jumalalta sanat ” Sirja kohtaa minut yhden kerran rukoillaan toistemme puolesta ja halataan tällä taivaallisella rakkaudella. Ja jos tahdot kohtaamisen jälkeen olla ystävä sekin sopii”. Näin sanoin Sirjalle ja tämän näyn kanssa sitten kohtasimme ensinmäisen kerran.

 

Kohtaaminen oli pasilan juna-asemalla. Ja Sirja tuli minua vastaan vähän myöhässä ja itse kerkisin sillä välin hakemaan kukat aseman kukkakaupasta. Muistan vieläkin kuin eilisen päivän Sirjan silmät ja kohtaamisen ja ensi halauksen ja suudelman. Ja loppu olikin jo sitten paljon helpompaa. Sirjalla sain rukoilla hänen puolestaan ja hän koki ihmeen selässään. Saimme alusta asti kokea, että se minkä Jumala oli valmistanut jatkui nyt ihmeellisellä tavalla.

 

Mutta, koska järki ja tunteet ovat keskenään ristiriidassa kerron asioita, jotka sinun on syytä tietää. Olemme Sirjan kanssa molemmat romantikkoja ja herkkiä ihmisiä. Meillä molemmilla on selvät näyt siitä, kuinka unelmien rakkauden tulisi sujua ja toimia. Ja nyt saimme sen itse kokea ensinmäisen kerran elämässämme. Kaikki ihanat romanttiset musa videot ja kaikki rakkaus kirjeet ja tekstarit saivat aikaan sen, että olimme onnemme kukkuloilla. Silloin mukaan astuin haavamme ja järkemme ja saimme olla tarkkoja ettemme menetä unelmien liittoa.

 

Sirjalla oli epävarmuus onko hän juuri sellainen kuin minä olin unelmoinut ja rukoillut. Ja vaikka minä tein kaikkeni, että hän saisi tämän kokea olevansa unelmien vaimo ja nainen minulle. Niin silti Sirjalla oli sydämessä epävarmuus, miksi? Koska hän ei näe itseään minun silmin ja haavojen takia sanani ja rakkauden tekoni eivät tulleet hänessä voitoksi koska haavat estivät sen. Tästä alkoi meillä aika jota kesti puoli vuotta. Yhdessä yritimme saada haavamme kuntoon ja rukoilimme, hellimme ja osoitimme rakkautta kaikilla tavoilla. Olimme molemmat alusta asti tietoisia, että tässä nyt on se oikea puoliso. Mutta vaikka sydän ja Kristus meissä sen tiesi, niin järki ja haavat tulivat aina esille tuomaan epävarmuutta ja hämmennystä.

 

Nyt oli meidän aika ottaa kaikki lahjat ja viisaudet käyttöön ja saada toisemme uskomaan mikä oli itse kullekkin totta ja kuinka toisemme näimme. Oli aika jutella kaikki asiat auki suoraaja ja rehellisesti. Oli aika myös varoa mitä ovia aukaiseen ja ketä uskoo ja millä motiivilla toimii. Otetaampa esimerkki: Sirja oli epävarma minusta, koska kuuli niin monia tarinoita. Niimpä hän sitten pelossa ja epävarmuudessa soitti yhdelle ex älle, joka antoin kaiken katkeruuden ja vihan tulla minusta julki. Ja näin ex ä itseasiassa käänsi totuuden ja valkeuden pimeydeksi ja valheeksi. Sain itse joskus lukea kirjeen, jonka ex äni oli kirjoittanut ja kauhukseni huomasin kirjeiden olevan täyttä valhetta. Jumala oli näyttänyt minulle unen samaisesta ex ästä missä hän nauroi unessa ” minäpä olen levitellyt sinusta valheita, koska sinä minut jätit etkä rakastanut minua kuten olisin tahtonut” . Näin jälleen kerran katkeruus ja kiukku, joka kohdistetaan ihmisen jonka käytös oli hyvä ja puhdas muuttuukin joksikin aivan muuksi. Ex äni kirjeissä ei ollut totuutta lainkaan vaan kaiken takana oli katkeruus hänen hylkäämisestä ja näin hän ajatteli kostavansa minulla. Ja näin hän itseasiassa ajatteli, että voisi vielä kerran saada minut takaisin. Koska samana päivänä kun minun ja Sirja seurustelu päättyi hetkeksi ex äni kirjeiden takia. Ex äni otti minuun yhteyttä saman päivän illalla ja kyseli kuulumisiani. Silloin en vielä tiennyt kuka kaiken takana oli. Koska ex äni oli valhedellut, että pelkää minua ja tahtoo pysyä salassa ja tämän Sirja uskoi turmiokseen.

 

Niin lantilla on aina kaksi puolta. Ja jos se mikä meissä vaikuttaa tahtomisen ja tekemisen on katkeruus, pettymys , viha ja kosto niin lopputulos ja hedelmä on tätä mitä exäni kirjeet tekivät minulle ja Sirjalle. Itse koin ja tiesin, että kaikki ei ole hyvin ja koin asiat ja taistelut hengessä selvästi. Mutta koska aluksi Sirja uskoi ex ääni niin Sirjan pahin pelko ja ex äni suurin toive tulivat yhdessä päivässä todeksi.

 

Tämän tosiatapahtuman opetus on seuraava. Mikä sinussa on se joka vaikuttaa tahtomisen ja tekemisen? Jos se on : pelko, epävarmuus, haavat tai pettymykset ja niiden pohjalta selvität asioita niin lopputulos voi olla niin kauhistuttava mitä minulle ja Sirjalle tapahtui yhden päivän aikana.

 

Kun puhutaan siitä , että totuus tekee vapaaksi se myös tarkoittaa sitä tässäkin suhteessa. Sinun on aina selvitettävä kuinka Jeesus asiat näkee ja mikä on puhdas totuus eletystä elämästä ja tapahtumista. Kuten minun ja ex äni kertomukset ja näkökulmat ovat lähes vastakkaiset ja jos ei olisi hengen tutkaa ja lahjoja selvittää mikä on totta ja mikä tarua niin voisi käydä todella huonosti. Ole siis sinäkin tarkkana kuinka selvität ihmisistä ja tilanteista totuuden mitä on oikeasti tapahtunut. Ja muista Kristus sinussa kirkkauden toivo tietää ja tuntee ihmisen sydämen ja sinun tulisi oppia näkemään asiat hengen ja Kristuksen silmin. Jos ihminen uskoo vain kirjoituksia, sanoja ja eikä hän hengessä koettele asioita, on hänet todella helppo saada uskomaan valhe.

 

Sinun tulee oppia itse koettelemaan ja testaamaan oikein mitä tekoa on ihminen johon olet rakastunut ja ihastunut. Toki taustoja saa sopivassa suhteessa selvittää, kunhan motiivi ja lähtökohta on oikea. Ettei kävisi kuten Sirjalle ja minulle yhden päivän aikana. Sinun tulee keskittyä siihen, että saat toisesta kaiken sen hyvän ja rakkauden ja ilon hyvät hedelmät esille. Ja kun keskityt etsimään ja löytämään kuinka sovitte toisillenne ja miten löytyy yhteinen sävel ja kuinka molempien tulisi muuttua jotta voisivat kasvaa yhdeksi.

 

Jumala on keksinyt ja luonut rakkaudesta maailman suurimman ja puhtaimman viisauden. Rakkaus on se, joka kutsuu meissä kaiken hyvä esille. Rakkaus on se, jonka avulla meistä tulee vapaita persoonallisia ihania ihmisiä. Rakkaus on se joka näkee missä on haavoja ja kuinka nyt on aika niiden haavojen tulla ehjäksi. Rakkaus on se joka ei epäile sitä minkä kokee ja vaistoo sydämessään todeksi. Rakkaus on ainoa valheen paljastaja, jonka Jumala on rakentanut meidän jokaisen sisälle. Rakkaus on myös se ,joka antaa meille voiman kertoa missä olemme heikkoja ja vajavaisia ja kuinka kaipaamme tukea ja apua ja rohkaisua ja olkapäätä ihmiseltä jota rakastamme.

 

Rakkaudesta on Sanassa sanottu mm” puhdas sydämiset saavat nähdä ja kuulla Jumalan”. Aamen, mahtava Sanan kohta puhdas sydämiset saavat kuulla Jumalan ja sehän tarkoittaa sitä, että silloin se mikä meissä vaikuttaa tahtomisen ja tekemisen on Jumalasta. Mutta puhdas kuuleminen ja näkeminen vaatii myös sitä, että sydämemme on tarpeeksi ehjä ja puhdas. Kuten edellä oli tosi kertomus meistä, mitä pieni epävarmuus ja pelko ja vääriin ihmisiin luottaminen voi tehdä. Tuhota kaiken. Vihollinen ei ole tullut kuin varastamaan Jeesuksen omilta heidän siunaukset. Ja jos meidän sydämessä on vihaa ja katkeruutta ja kostoa niin lopputulos ja hedelmä onkin sitten jo saatanan valtakunnan voitto.

 

Voittosaatto oli tämän kappaleen aloitus ja nyt jatkamme kuinka sinä siihen pääset. Ensinnäkin sinun tulee eheytyä Jeesuksen kanssa kahdestaan ja/tai sitten rukouspalvelussa. Ja sinun on itse osattava rakentaa sille kalliolle joka kestää. Sinun on löydettävä se mistä sinä puhtaasti unelmoit ja mitä tahdot ja kuinka näet itsesi. Ja jos sinulle jää yksikin kohta vapaaksi, tulee hetkiä jolloin vihollinen hyökkään juuri sieltä. Esimerkiksi jos olet killti ja nöyrä ja rakkaudellinen ja teet parhaasi ja etsit sopivaa puolisoa. Niin sinun luoksesi tulee henkilöitä, jotka ovat vahvoja siinä missä sinä olet heikko: tahdon lujuudessa ja päättäväisyydessä. Monella kiltillä ja hyvälla ihmisellä on käynyt niin, että he saavat puolison joka on vahva ja päättäväinen. Mutta joka käveleen tämän kiltin ja nöyrän ja rakkaudellisen ihmisen yli. Itse näen näitä pareja vaikka kuinka paljon, jotka ovat valinneet väärän puolison koska he eivät ole tajunneet seuraavaa. Niin sinun lihasi tulee olla heikko, mutta Kristus sinussa ja rakkauden tahdon tulee olla vahva ja voimakas ja päättäväinen. Sillä tasolla, että sinä et aina ole se joka antaa periksi ja joka luopuu omasta tahdosta jotta ”yhteinen hyvä ja sopu säilyisi”. Kuulostaako tutulta ? Oletko sinä vastaavassa liitossa tai oletko nähnyt pareja jossa toinen on ” tossun alla” ja toinen hallitsee vahvalla tahdollaan ?

 

Tämä on yksi Jumalan laki: jos sinun temppelisi ei ole kalliolla löydät itsellesi kumppanin joka on vahva siinä missä sinä olet heikko. Ja jos se toinen käyttää vahvuuttaan sinua vastaan olet liitossa, joka ei tule toimimaan.

 

Kirjasssani on kohta missä puhutaan kahdeksikosta ja siitä kuinka kaiken tulis toimia kuin tanssi tasapainossa ja tasa-arvossa. Jos toinen päättää asioita tänään niin huomena on toisen vuoro. Jos toinen tiskaa ja siivoaa tänään niin huomena on toisen vuoro. Jos toinen päätti viimeksi millainen sohva ostettiin. Niin toinen päättää ensikerralla minkälainen kirjahylly tms ostetaan. Ja naisille tiedoksi : se ei ole oikein, että teillä ns. on hyvä maku ja te päätätte mikä on hyvää ja kaunista. Makuja on monenlaisia ja rakkautta on se , että myös miehen ”hyvällä” maulla ostetaan tavaroita yms. vaikka se ei täydellisesti olisi naisen mieleen. Rakkaus on keksitty siksi, että etsimme ja löydämme yhteisen hyvän ja annamme ja luotamme toistemme makuun ja kykyyn tehdä päätöksiä.