Se oikea

Mitenkä tämä on mahdollista Sinulle. 

- Sinun henkesi innostuu toisesta ihmeellisellä tavalla. Tulee kaipuu ja palo ottaa selvää miksi tämä ihminen on niin kiinnostavan oloinen.

- Kaikissa asiossa ja elämän viisauksissa olemme samalla tasolla eli saman puun ja oksan hedelmää

- Ei ole tarvetta olla oikeessa tai riidellä. Vaan olla kuten "bestikset" eli jakaa asioita sydämeltä ja toinen saa ihan vapaasti olla asioista erimieltä eikä silti tarvitse riidellä mistään.

- Ei ole mitään alistamista, latistamista tai toisen mitätöinitiä.

- On vain rakkauden tahto saada toisesta kaikki hyvät puolet esille ja kaikki rakkauden lahjat ja luovuudet.

- Alusta asti rakkaus vapauttaa molemmat haavoista ja pettymyksesitä ja kaikista sidoksista mitä elämän aikana on tullut. Itse esim en ollut pystynyt 22v aika nauramaan vapaasti ja kunnolla ja nyt sekin ihme ja vapaus tuli.

- Koette että Jumala on se joka teidät johdattaa yhteen. Kun laitatte toisillenne musiikki ja videoita yms niin Jumala johdattaa samoja biisejä teidän korvaan esim radion tms kautta ja näin vahvistaa kaiken ja puhuu silloin sydämelle.

- Ihmeet ja merkit seuraa: Sirjan selkä parani ekalla kerralla kun kohtasimme, ehtoolllis viinin kun laitoin lasiin sitä tuli heti millilleen saman verran molemmille, Jumala lähetti paketti auton jossa luki Jone huolto palvelu ja siitäkin Jumala puhu

- Niin Jumala puhuu tavalla jos toisellakin sitä ei aina huomata. Hän puhuu videoiden, elokuvien, mainosten ja itseasiassa aivan kauken kautta. Ei Hänellä ole rajoituksia ellet Sinä niitä laita.

- Tule siis valeltamaan syviin vesiin Jumalasi kanssa ja kokemaan kuinka Jumala haluaa johdattaa luoksesi Sen Oikean. jos joku skeptikko laskisi todennäköisyyden Sen Oikean kohtaamiseen tulos olisi jotain lotto voiton tasoa eli aika pieni todennäköisyys. Mutta Jumalan kanssa todennäköisyys onkin sitten jo jotain aivan muuta koska Hänen tahtonsa on, että Ne Oikeat löytää toisensa.

- Älä siis luovuta etsi sitä mistä henkesi kiittää ja riemuitsee. Etsi sitä minkä seurassa on helppo ja hyvä olla oma itsensä, etsi sitä minkä kohtaaminen vaatii sinulta rohkeutta.etsi sitä mikä tuo perhosia vatsaasi ja "oudon" olo ihanalla tavalla.

 

Ota Jumalasi mukaasi ja näin voit totisesti löytää Sen Oikean

 

♥ Tapahtukoon sinulle uskosi mukaan ja tulkoon Jumala paras luoksesi ♥