Hetki jossa olemme

Miten Herran mielen mukainen muutos ja uusi voi voitoksi tulla ?

Esteitä:
Meillähän on asiat hyvin ihmeet ja merkit seuraa ja pyhähenki täyttää
Ei kannata tehdä mitään radikaaleja muutoksia ettei seurakunta jakaannu eriseuroihin
Otetaan tuttuja ja turvallisia palvelijoita, silloin tiedämme mitä saamme
Raamattu on varoittanut eksytyksistä.

Parempi pitää kaikkea uutta ja tuntematonta harhana kunnes toisin todistetaan.
Jotkut pitää meteliä ja haukkuu muita. Sitä katkeruus ja turhautuminen teettää
Kaikki on Jumalalla hallussa ja Hän avaa eikä kukaan sulje.

Totuus:
Mitään mitä Jumala On meille ilmoittanut olevan Hänestä syntyisin ei oteta vastaa.
Jeesus on sanonut herättävänsä kirjallani tämän kansan.

7 vuoteen ketään ei ole kiinnostanut elää tätä voitoksi
Aili Esteri Heinonen "kaikki Raamatulliset Ihmeet tulevat tapahtumaan työsi kautta" "Kirja on puhdas kirja 7 taivaasta" - kysyin Aililta voitko kertoa profetiasi paikalla oleville saalemin pastoreille ja työntekijöille - vastaus "en voi he eivät pysty ottamaan tätä vastaan"
Harold Eatmon " Tahtoisin olla mentorisi, että Jeesuksen omat ottaisivat viestisi vastaan""Herra tekee kanssasi uuden liiton"" kansakuntien profeetan kutsu ei ole ykkös kutsusi vaan uskon puhdistajan tehtävä"" Ole se mikä olet Herrassa"
Israel Low " Herra lähettää sinut sinne missä pimeintä""tulet rakentamaan apostolisia ja profeetallisia seurakuntia" 
Jumala " sinut on kutsuttu maailman word teamin jäseneksi" "pudotat Minun totuuden pommeja jotka tuovat uuden kirkkauden ja voitot" 
Enkeli ilmoitus "tässä kansakuntien Profeetta jättäkää tämä rivi tyhjäksi hänelle""tässä hyvä paimen toinen uusia toinen vanha siunatkaa heitä"


Jumalan uni ilmoituksia: kaloja kuivalla maalla jätetty kuolemaan, titanikin kokoinen alus kokonaan uppeluksissa veden alla itse seison veneen päällä ja rukoilen ja itken ja taistelen että se nousisi ylös. Titanic menossa karille ja lähden perästä kävelemään ja menen kapteenin ohjaamoon ja ohjaamo tyhjä ja laiva menossa karille tartun ruoriin ja just viime hetkellä onnettomuus vältetty. Toimin sisäisen tarkastajana Jumalan valtuuttamana seurakunnissa ja korjaan sen mikä korjattava on. "Älä poikani näe itseäsi kuten ihminen sinulle sanoo vain kuten minä olen sinulle ilmoittanut". 

Niin joskus on aika tunnustaa lahjani ja paikkani Kristuksessa ja antaa vapaus palvella paikallaan.

Te ette tiedä mitä te teette. Te olette vain tiellä. Koska mikään liha ei kestä jos jatkatte toimintaanne. Niin kuinka kauan väistelette totuutta Kristuksessa ja olette Hänen valittujensa tiellä?

Jos tekisitte jotain oikein ja Herran mieleistä voisin hyvin olla hiljaa ja kuluttaa aikaani harrastuksissa yms. Nyt teidän toimintanne takia siihen ei ole aikaa eikä varaa.

Kertokaan kun on minun vuoro palvella paikallani ?