Jeesuksen omilta viedään elämä ja siunaukset

Emmekö niitä aineellista hyvää.

 

Jeesuksen omilta viedään elämä ja siunaukset.

 

Kenelläkään ei ole lupa varastaa toisen lahjoilla synnytettyä sanaa koska samalla varastetaan elämä siltä joka rukouksesa on synnyttänyt Jeesuksen sydämeltä uutta.

 

Työmiähen tulee saada elanto ja kunnia siitä mitä synnyttänyt on.

 

Onhan jokainen äiti ylpeä lapsestaan eikä varmasti luovu sitä muille samoin Herra on mustasukainen että Hänen antamia lahjoja käytetään Hänen valtakuntansa hyväksi.

 

Hän on mm minulle sanonut ensinmäinen varoitus kun olin atk firmassa koluluttajana ei Jumalan arvokkaimmat lahjat ole tarkoitettu ihmisten liiketoiminnan menestykseksi vaan ensiksi parhaat lahjat ja paimenet kuulu olla rakentamassa Jumalan valtakuntaa.

 

Tätä Jeesuksen omat ei käsitä hoetaan vaan että lahjaksi olet saanut lahjaksi anna.

 

Jep kyllä toki pitää antaa mitä Jeesus henkeen nostaa mutta ei se sitä tarkoita että me saamme omia toisen lahjoilla synnytettyä sanaa tai viisautta joka on tuore ja voitokas niin emme me sitä saa varastaa tai huorata vaan kunnia ja elämä kuuluu sille joka on synnyttäjä.

 

Vasta kun synnyttäjän saa sen elämän ja vapauden joka on Jumalan tahto vasta sitten voimme lainata opetuksia hänen luvallaan ja kunnian tuoden synnyttäjälle.

 

Tämä on sitä kun Jeesus sanoi  minä annan teille elämän ja yltäkylläisyyden. Siksi meidän pitää kunnioittaa toisiamme ja pitää huoli että jokaisella Jeesuksen omalla on se elämä joka hänelle kuuluu.

 

Tämä nousi henkeeni. Jumalan valtakunnan työntekijän ei pitäisi stressata elatuksen murheet. Tämän päivän leeviläisillä ja kaikilla valituilla työntekijöillä pitäisi olla riittävä palkka. Mutta tänä päivänä he joutuvat tekemään kahta työtä tai sitten he joutuvat elämään köyhyydessä. Jumalan antamia lahjoja ja Hänen valmistamiaan ihmeitä arvostetaan niin paljon, että niiden tulisi olla aina ilmaista ja itsestään selvyys. Rahat taas käytetään itsekkäästi tuhlaten ja osoittaen kuinka hyvin mulla menee. Jumala kyllä ilmoittaa jos Häneltä kysytään millaisen auton, kodin, stereot, golf välineet yms on soveliasta ostaa. Nyt ihminen on paisunut omassa tahdossaan ja ylpeydessä Jumalan yli ja ohi. Koetelkaa minua ja tuokaa täydet kymmenykset Jumalan työntekijöille ja katsokaa te olette saava palkan. Kun siunaat profeettoja, nasiireja, leeviläisiä ja muita Jumalan voideltuja Hän siunaa sinua ylitsevuotavasti, jotta sinulla on mistä antaa. 

 

Antamisestakin on tullut itsekästä. Siunaan sitä mitä on kiva ja helppo siunata. En kuuntele Herraa, koska "mitä se nyt niin tarkkaa on mihin rahat menee". On kiva olla tukemassa sanan julistajia, joiden opetus ei muuuta minua. On helppo antaa patmokselle ja muualla koska he tukevat Israelia. Totuus on jotain ihan muuta. Kaverit ajelee jaguaarilla, joten sun kymmenykset on mennyt auton vuosihuoltoon tai omaan viinitilaan tms. Kyllä jotain rippeitä menee sinne minne pitää.

 

Ananias ja safira oli esimerkki aikoinaan. Samoin Jumala joutuu toimiin Nyt. Hänen omansa ei kuuntele eikä tottele eikä tee sitä mikä Herrasta On. Joten Jumalan tuomiot ja rangaistukset tulee. Jumalan omat elää ilman mitään Jumalan pelkoa ja kunnioitusta. Kun menestytään: minä menestyn ja käytän omia rahojani kuten tykkään. Joskus voin tukea jotain kun sille päälle satun.

 

Alkutekstin mukaan kaiken antaminen Herralle tarkoittaa : kaiken hylkäämistä Herran käsiin, jotta Hän voi johdataa kuinka taloutta hoidetaan. Koska tätä kansaa ei kiinnosta olla Jumalalle otollinen ovat he vetäneet Jumalan vihan ylleen ja tuomiota tulee. 

 

Maailman ihmiset ovat lihan viisaudella vieneet ahneuden ja riiston tiensä päähän. Hekin tulevat saamaan palkkansa tekojensa mukaan. Koska he kuuntelevat langennutta viisautta he saavat sen mukaisen palkan. 

 

Tämä kansa mainostaa vares aterioita, duudsoneita ja kaikkinainen pimeys ja kohellus saa menestyä ja toimia vapaasti! Näin tämä kansa on vetänyt päällensä Jumalan vihan. Tästä vuodesta alkaa tämän kansan jyrkkä alamäki ja tuomiot ! 

 

Kyllä pitää olla kova pää ja sydän, ettei voi kysyä ja siunata niitä joita Jeesus haluaisi siunata! Koska viisaat neitsyeet ovat tyhmiksi tulleet, koska paimenet ovat peittäneet sydämensä, koska ketään ei kiinnosta vanhurkaus ja puhtaus ja se mikä oikein on. He saavat palkkansa tekojensa mukaan tästä vuodesta alkaen. 

 

Ettekö ole ihmetellet miksi Herra EI lisää lukumääräänne ja siunaa työtänne? Koska ihminen johtaa ihmistä turmiokseen. Te olette eroittaneet Jeesuksen tien ja totuuden ihmisten arjesta ja elämästä! Te ette ole mitään hyviä paimenia. Te kehtaatte mennä tuomaan Sanaa, joka synnyttää vain tuulta! Koska Jumalan te olette sivuuttaneet ja unohtaneet kuka huoneen rakentaa ja astian valmistaa. 

 

Synnin mitta On täynnä. Tuomiot tulevat ja menevät oikeisiin osotteisiin. Te olette hokeneet Herra ei kutsumistaan ja lahjojaan kadu. Tulen ottamaan pois lahjoja, voiteluja ja siunauksia, koska te olette halpana pitäneet yhteyttä Minuun. Te luulette voivanne huijata Jumalaa ja pitää kokouksia joihin en mielisty. Te ette pidä ettekä rakasta toisianne. Teistä on tärkeämpää väkisin neuvoa toisianne ja taakottaa ja väkisin alentaa ne jotka Jumala On ylentänyt. Minä en katsele tämmöistä toimintaa ja tulen osoittamaan missä en ole mukana. Tuomiot menevät seurakuntien läpi ja tuli polttaa pois sen mikä minusta ei ole. Tämän ajan ananias ja safira saavat taas palkkansa. Te olette uppiniskainen suku ja pöyhkeä ja röyhkeä ja kylmä kansa. Tämän kansan alamäki alkaa ja jatkuu kunnes löytyy Kristuksen rakkaus ja kallio ja totuus. Joosefit ja neuvonantajat ja hyvät paimenet ja profeetat on tälle kansalle valmistettu. Mutta koska te ne itse pidätte sivussa, joten nyt alkaa tuomiot teille. 

Jeesuksen nimessä aamen.