Et pysty tekemään Kristuksen tahtoa

Jos Jumalan valtakunta ei tule kauttasi todeksi ja voitoksi sinulle ja lampaillesi. Väisty ja anna niiden palvella, joiden viisaus ja voitelu ja hedelmät on ihan eri tasoa kuin sinun. Suomi on täynnä palvelijoita, joiden eväät eivät riitä palvelemaan Herraa oikein. Toki he voivat olla osa seurakunnan toimintaa. Mutta eivät he sitä voi johtaa ja hallita. Kuinka sokeaa taluttaa koska silloin ihminen johtaa toista turmiokseen! Jokaisessa seurakunnassa on Suomessa ihmisiä tiellä estämässä Jeesuksen todellisten valittujen ja voideltujen työn. Jumalasta on tehty ihmisen pään kokoinen. Jumala saa ilmestyä ja toimia ja puhua vain ihmisen ymmärryksen ja vanhan ja tutun pohjalta. 

 

Kaikki profeetalliset ja puhtaat ilmestykset ja profetiat ja neuvot heitetään roskiin. Mennään taas pitämään tuttuja turvallisia kokouksia. Jeesus ei ole seurakunnan pää vaan ihmisen pää. Missään ei ole hengen vapautta eikä sitä kirkkautta ja viisautta joka olisi taivaasta syntynyt. Pullassakin on rusinoita ja joskus sokeakin kana jyvän nappaa ja tuo jotain todellista. Ajat sitten vanhempien palvelijoiden olisi pitänyt väistyä nuorten ja uuden tieltä. 1990 luvulla Suomea on kutsuttu syvempiin vesiin vakavasti. Kaikki on mennyt kuin vesi hanhen selässä ohi. Totuus ei tunnu kiinnostavat nykyisiä palvelijoita pätkääkään. Mitään tuoretta ja profeetallista ja yliluonnollista ei oteta vastaan. Mitään mihin oma ymmärrys ei riitä ei hyväksytä. Tämän kansan viisaus ja kallio on 1980 luvulta sielä menneissä hyvissä ajoissa ollaan ja nukutaan. 

 

Jeesuksen tie on täysin irroitettu ihmisten arjesta ja elämästä. Mitään apua ja tukea ja helpotusta ei ihmisten arkeen tuoda. Jeesuksen rakkauden tahtoa ja voittoja ei osata taistella toinen toisillemme. Kun pitää taistella keskenään ja olla oikeessa. Alkoholistilla parantuminen lähtee totuuden tunnustamisesta. On aika teidän tunnustaa totuus. Sitä ennen te vain synnytätte tuulta ja Herra ei teidän toimintaanne rakenna. Olette kuin kummeli vitsissä missä piti tehdä iso avohakkuu. Kun työnjohtaja tuli paikalle oli ilmoitus “ pojat muuten hyvä mutta paikka kymmenen kilometriä pielessä”. Ihan sama teillä kauheesti yritetään tehdä jotain, mutta kymmenen kilometriä pielessä. Jeesus anna näille sokeille uusi suunta ja anna näkö sydämeen ja silmiin aamen ja kiitos. Tätä kohti pitäisi elää “en enään minä vaan Kristus minussa, te tulette tekemään näitä ja vielä suurempia”! Matkaa on, mars matkaan.