Tekevänsä Jumalan tahdon

Eivätkä tee sitä mitä Kristuksen rakkaus heissä kehoittaa

He eivät itse etene eivätkä anna muiden edetä. He pysäyttävät Kristuksen voitot omillensa!

Hengellinen laiskuus ja menestys ja oma pää pysäyttää Jumalan luomistyön heissä

- Nouse, ota ristisi ja jatka matkaa ja tee täyttä totta Kristuksen tahdosta!

 

Minä olen 10:

Vahva Sanan ymmärrys ja eläminen.

Tämä talo on kalliolle rakennettu. Kerron kalliosta myös muille.

Minuahan ei kukaan huijaa. Erottelen henget ja erotan jyvät akanoista.

Tunnen monia, jotka yhtä vahvasti Herrassa. Me pidämme seurakunnat oikealla tiellä.

Olen monilahjakkuus ja voin palvella vapaasti kuten tarve on.

Huomaan jos seurakuntaan yritetään tarjota uutta oppia. Sanon ja varoitan heti.

Askel kerrallaan tullaan seurakuntaan palvelemaan. Ei sieltä kukaan heti omaa iltaa saa.

Jokainen meistä on odottanut vuosikausia ja ollut vähässä uskollinen. Niin on jatkossakin.

Kaikki uusi ja harha ja yli hengellinen pitää kitkeä alkuunsa.

Jeesus pelastaa, parantaa ja tekee ihmeitä ilman määrää. Näihin me keskitymme.

 

Minä Olen 11:

Työ tekijäänsä kiittää. Olen palkkani ansainnut. Jokainen työtä tehköön.

En tajua miksi ihmiset pyytää rahaa ja kerää sitä milloin mihinkäkin.

Joskus löytyy hyviä tuki kohteita ulkomailta ja sinne voin jotain antaa.

Suomessa on asiat hyvin, ei täällä ihmisille tulee rahaa antaa.

Olen menestynyt. Voin tarjota duunia tai auttaa työhaastattelussa.

Se on pieni joukko jotka voi saada palkkansa Jumalan valtakunnan töistä.

Minulla on hyvä osa ja sen pidän.

Se on itsestä kiinni onko taloudellisia vaikeuksia vai ei.

En tee mitään toisten puolesta. Mutta voin opettaa ja neuvoa.

Olen lahjakas työssäni. Olen lahjakas Sanassa. Herra on ollu minulle hyvä.

Olen hyvä ihminen ja tulen kenen tahansa kanssa toimeen.

 

Minä olen 12:

Osaan ottaa hyvän Sanasta ja hengestä ja myös maailmasta. Se on taito ja rikkaus.

Löydän Sanasta sen mikä antaa minulle hyvän elämän.

Osaan nähdä milloin joku yrittää väärää kilvoittelua ja turhia taakkoja.

Mitään ei tarvitse tehdä mikä ei tunnu hyvältä ja oikealta.

Kaikki on Jumalan hallussa.

Odottakaa koska voima tulee teihin ja lähtekää. Ajallaan Jumala koroittaa ja kutsuu.

Parempi olla varma ja odottaa ja tutkiskella kuin hosua ja innostua ja tehdä virheitä.

Saatana on se joka muistuttaa virheistä ja yrittää saada oma vanhurskauden alle.

 

10- Saatanan valhe “minä osaan jo”. Liian monet tämän tasoiset tasokkaat hengen miehet ja naiset kompastuvat ja pysähtyvät ja jättävät sen juoksen joka heille on valmistettu. On niin kivaa näyttää kuinka henki toimii ja Sana aukee ja ihmeet ja merkit seuraa. Koko elämämme ajan olemme kasvamassa täällä täyteen mittaan Kristuksessa. Jeesus “te tulette tekemään näitä ja vielä suurempiakin te teette”, missä nämä Jeesuksen omat ovat? Päivittäin tulee rukoilla ja ottaa vastaan hengen viisaus herkkyys ja öljy tälle päivälle. Joka päivä tulee olla savea ja kasvaa ja muuttua. Se tapahtuu itsestään jos olet täynnä Kristuksen rakkautta. Oletko sinä? Etsi ja löydä ne ,jotka ovat tikapuu sinulle kohti kirkastus vuorta. Löydä ne joiden kaltaisia lahjoja ja voitelua ja hedelmiä kaipaat. Pyydä Herralta uutta voitelua ja viisautta toimia uusissa tilanteissa uudella tavalla. Muista ettet tahallasi syntiä tee! Tunnen kymmeniä Jeesuksen omia jotka pöntöstä esittävät pyhää ja voideltua. Mutta kun tilaisuus on ohi ja todellinen minä tulee läpi, niin he eivät itse elä kuten opettavat. Heidän haavojen ja kateuden ja pelkojen tähden saatana toimii näiden Jeesuksen “omien” kautta. Monille Jeesus sanoo “ minä en tunne teitä”! Monet joutuvat helvettiin kun elävät kahdella tiellä.

 

11- Kristuksen rakkaus ja viisaus ei sinussa ole ja pysy jos et tottele. Se mitä et ole Herralle antanut. Se sitoo sinun voitelun ja siunaukset ja hedelmät ja ihmeet. Kaikki tai ei mitään on hintana elämä Kristuksessa. Silti se on parasta mitä tällä pallolla voi elää todeksi. Kristus tuo tahallaan luoksesi tilanteita ja ihmisiä missä sinun tulisi hypätä yli mukavuus reviirin jonka vankina olet. Säännöllisesti ihmiset pyytää taloudellista apua ja tukea. Jos et anna kuten oikein on, menet solmuun. Kristus on sinun opettajasi ja Hän tahallaan johdattaa tilanteita missä sinun tulisi toimia oikein. Voitelun määrä vähenee sitä mukaan kun käännät ihmisten hädälle selän. Hauskinta tässä on, että Kristus voi tehdä kenestä tahansa rikkaan ja menestyvän. Sen lahjan saa puhdassydämiset voidellut. Hauskaa on myös se,että jos luulet että se mikä sinulla on pysyy ikuisesti. Herra on opettanut kuinka Hän tarvittaessa ottaa pois rikkaudet jos ne ovat tärkeämmät kuin Kristus ja Hänen rakkauden tahtonsa. Sinun tehtäväsi on tehdä muista menestyjiä, onnistujia ja tähtiä kuten itse olet. Sinun tehtäväsi on, että he pärjäävät paremmin kuin sinä. He menevät sinun ohi ja yli. Sitä tekee Kristuksen rakkaus. Mitä Sinä teet ?

 

12-Elämäntaitelija ja veli kulta. Mielestäsi luovit hienosti elämässä. Et turhia murehdi etkä stressaa. Osaat pitää huolen itsestäsi ja rakkaistasi. Mutta Jumalan silmin olet sokea joka sokeaa taluttaa. Joka päivä johdatetaan ihmisiä joita voisit nosta tukea ja rakastaa. Sinä et näitä kaikkia näe koska keskityt omaan ja rakkaittesi elämään. Mustasukkaisuuten Jumala halajaa sitä henkeä jonka on sinuun laittanut. Jeesus on apu sorretuille ja kiusatuille. Sinun tulee olla apu hädässä oleville. Sinulla ei ole lupa esittää seurakunnassa hengen miestä ja kun arki tulee tulee toinen persoona. Rukoile päivittäin, että koet niiden ihmisten tuskaa ja kipua, joita sinä olet kutsuttu auttamaan. Älä ole enään sokea vaan nouse todelliseen elämään Kristuksessa. Nouse hengellisestä laiskuudesta ja väärästä turvallisuudentunteesta. Sinä edustat ryhmää jonka laiskuuden takia juutalaiset kiltisti kävelivät keskitysleirille. Natsien henkivalta toimii voimalla myös ajassamme. Jos teikäläiset katsoo vain omaa napaa ja ei tee mitään niiden vääryyksien muuttamiseksi mitä maailmassa on. Olemme matkalla kolmanteen maailmansotaan. Jumala on ilmoittanut, että tulee vallankumous väistämättä joko rakkaudessa tai lihassa! Lihassa se on kolmas maailmansota. Ajattelet, että mitä yksi ihminen voi tehdä. Jos kaltaisesi tekee osuutensa niin rakkauden vallankumous tulee ja voittaa ja tuo alas uuden tuhatvuotisen valtakunnan.  Lyhyesti itsestäni: yhden kuukauden aikana 180 edellä valmistettua tehtävää. Se on todellista elämää sisällä Jumalan valtakunnassa. Niin Jumalan valtakunta on sisäisesti meissä. Kristuksen rakkaus vain voi sen aktivoida ja vapauttaa. Suuria sanoja niitä ei kaipaa kukaan suuria tekoja niitä nyt kaivataa. Jeesus herätä ja voitele ja nosta lopunajan armeijasi!