Totuus minusta ja kutsustani

4 vuotta sitten GodTubessa opetuksia katsottu yli 100 000 kertaa

Google+ tilin kautta kiinnostuneita 764 000

Kirjoistani: 

Kahta ensinmäistä kirjaa ladattu ilmaiseksi

4 000 kertaa

Jeesus tällä kirjalla herätän tämän kansan

Jumala poika teit sen kirjan joka sinun kuuluikin

Aili Esteri Heinonen puhdas kirja 7 taivaasta. Kaikki Jeesuksen omat eivät ymmärrä kutsuasi 

Martti Falck kirja hengessä syntynyt tahtosin tehdä tästä TV haastattelun 

Harold Eatmon tahtoisin auttaa, että viisaus jota kannat otetaan vastaan. Älkää tuomitko tätä miestä vaan siunatkaa

Israel Law : Jeesus lähettää sinne missä pimeintä. Perustat apostolisia ja profeetallisia seurakuntia. Menet newage maailmaan julistamaan Sanaa.

Enkeli ilmoitus tämä rivi tyhjäksi - ole hyvä Kansakuntien profeetta istu tähän

Jeesus ilmoitta kuulun profeetalliseen World Team iin Kristuksessa

Jumala poika älä näe itseäsi kuten ihminen sinulla ilmoittaa vaan kuten Minä olen totuuden kertonut. Poika älä mene Minun edellä äläkä tule perässä mutta kun hetki On sitten menemme yhdessä.

21 vuoden aika yhtäkään Jeesuksen omaa ei ole kiinnostanut totuus minusta ja kutsustani, eikä kertaakaan ole kohdattu ja selvitetty totuutta ja annettu lupaa palvella kuten Jeesuksen tahto on. Mitäs selkärangattomia raukkoja Jeesuksen omat ovat ?

Ihmeet tähän mennessä tehdyt ja tulevat: 

Jumalan on luonut puuttuvan nikaman tyhjästä! Jumala on näyttänyt unen jossa ikäiselläni miehellä oli käsi ranteesta alas amputoitu. Jumala loi käden takaisin rukoiltuani! 

Äiti olisi jo kuollut jos en kuulisi Pyhänhengen johdatusta. Miehellä oli sydän pysähtynyt ja lääketieteellisesti kuollut. Jeesus pyysi rukoilemaan ja mies heräsi kuolleista.

Monien parisuhteiden rakkaus on rukouksella puhdistettu ja uudistetu ja on tapahtunut Ihme. 

Tiedon ja viisauden sanat: kymmenille Herra on ilmoittanut mihin hukkuu voitelu, missä keskitytään vääriin asioihin, miten päästään täyteen mittaan ja vapauteen Kristuksessa, armolahjat on lueteltu ja voideltu, heikosta saviruukusta on kerralla tehty vahva Herrassa, jalat kasvaa ja suoristuu, koliikista parantuu, uskomattomien puolesta rukoilussa tapahtuu ihme ja he ottavat Herran vastaan jne.

Suola, totuus ja rakkaus: välillä on tulo ja lähtö saarna samassa paketissa - silloin jokainen lammas kiitti minua ja Herraa Sanasta ja totuudesta mutta koska se koski paimenta - tuli porttikielto

Jumala kutsunut ja voidellut Sisäiseksi tarkastajaksi : yli tusinan kuuluisan Suomalaisen hengen miehen hedelmättömät ja sokeat toimet Herra on ilmoittanut. Jokainen profetia on toteutunut. Jokaiselle olisi valmistettu uusi rukiinen eväs, mutta se ei kiinnosta koska liha ja uskonnollisuus hallitsee.

Sanan synnyttäminen ja voitelu : yli sata erilaista videota ladattu nettiin. Kaikissa voitelu ja hengen erilainen ilmoitus siihen hetkeen. Kaikissa sadassa videossa puhun oman elämän kautta. Väillä itken ja välillä Juudaan Leijona minussa toimii. Videoidemme kautta suurin osa lahjoistamme toimii vapaasti. Julistettua Sanaa seuraa ihmeet ja merkit ja kiitokset lampailta ja haukut paimenilta ja tai hengellinen kateus. Suurin osa Suomen paimenista puhuu ja opettaa oman itsensä ja elämänsä ulkopuolelta! Jeesus teki sitä ja Jeesus teki tätä. Historiaa muistellaan ja ihmetellään. Minä kerron ja todistan ja kerskaan siitä mitä Jeesus tämä päivänä omiensa kautta tekee! Eroa on kuin yöllä ja päivällä! Hengellinen kauteusko pitää meidät sivussa Jumalan tahdosta?!

Live palvelu: Aina hengessä ja tyhjänä ja ekassa rukouksessa tilaisuuden alussa Sana iltaan lasketaan sydämeen. Hetkessä syntynyt tuore Sana koskettaa kuulijoita ja saamme kiitokset lampailta. Rukouspalvelussa ihmeet ja merkit ja apostoliset ja profeetalliset lahjat toimii kuten valmistettu on. Kenenkään ei tarvitse lähteä tyhjin tynnyrein pois.

Edellä valmistetut: yhdessä kuukaudessa 180 edellä valmistettua ja hengen tutkat ja sydän auki kuinka voitelu ja edellävalmistetut virtaa ja ihmeet ja merkit seuraa. Kahvilat, kaupat, yritys maailma ja harrastus paikat ja kaikki tässä maailmassa paikkoja missä Jumalan valtakunta ilmestyy.

Kirjoittaminen: 3 kirjaa synnytetty. Toinen Täydellisen rakkauden evankeliumi 330s PDF kirja 17 päivässä. Aili Heinonen puhdas kirja 7 taivaasta. Kolmas kirja Aarteita pimeyden kätköistä ja sisällöllisesti 8 päivässä 575 sivuinen kirja valmis. Kolme päivää lisää ja 575 sivuinen työkirja valmis. Jumala on itse jokaisesta kirja ilmoittanut mielipiteensä ja kertonut totuuden. Ihmiset kivittää ja haukkuu harhaoppiseksi ja levittävät valheita niin paljon, ettei minulle satele palvelu tarjouksia kuten Jeesuksen tahto olisi. Totuus Herrassa ei ole ikinä heitä kiinnostanut, mutta valheen levittäminen ja kiusaaminen kyllä. 

Mikä tässä on vaikeata?

Suomalaisilla on liian usein itsetunto linkitetty tekemiseen ja osaamiseen. Kun Jumalan profeetta ilmoittaa, että asiat voisi tehdä helpommin ja sujuvammin, loukkaannutaan. Kun Jumala ilmoittaa, että sinun ajatuksesi ei ole Jumalan ajatuksia. Kun Jumala ilmoittaa millekkä kalliolle ja miten Hän haluaa valmistaa tulevaa tuhatvuotista valtakuntaa. Jeesuksen omat käpertyvät itseenäsä. "Kyllähän minäkin Raamattua tunnen, kyllähän Herra minullekkin puhuu, kyllähän ihmeet ja merkit seuraa, kyllähän kaikki on hyvin, pientä viilausta ja homma pelittää".

Kun Jumala kauttani ilmoittaa Totuuden Jumalan valtakunnan rakentaminen on 1-5% tasolla siitä mihin valmistetut Kristuksen rakkauden eväät ja viisaudet riittävät. Minulla ei ole vaikeata ottaa ja elää muutoksia Herrassa todeksi. Se mikä on Herrasta, pidetään se. Se mikä astiasta heitetään pois. Ei pitäisi olla vaikeata. Olen kirjoittanut kolmeen kirjaan yli 1 000 sivua Kristuksen rakkaudellista viisautta. Olen tehnyt yli 100 videota joita katsottu yli 120 000 kertaa. Jokainen live palvelu toiminut ja ihmeet ja merkit seurannut ja apostoliset ja profeetalliset lahjat toiminut. Etsi ja löydä se mistä olet Herralle kiitollinen ja rakennetaan siitä silta ja aloitetaan hedelmällinen yhteistyö.

Minua Ei kiinnosta ketä ei kiinnosta:

Jeesus on ilmoittanut itse sekä profeetat, ettei kirjoissani ja opetuksissani ole vikaa. NYT On aika löytää ne, jotka kokevat lahjamme ja kutsumme hengessä oikein ja kutsuvat meidät palvelemaan. Tällä hetkellä kirkkain ja tärkein lahjamme on uusin kirjani ja siinä oleva 12+1 kohdan sielunhoidollinen sapluuna. Kohta 800 kertaa on katsottu 45 min esittely video Aarteita pimeyden kätköistä kirjasta. On aika käydä töihin, jotta pyhät tulevat valmiiksi palveluksen töihin. Se mitä me teemme, ei tee kukaan muu eli ei ole pelkoa että astuisimme jonkun varpaille. Apostoliset ja profeetalliset lahjat toimii eli lahjat ilmoitetaan ja voidellaan käyttöön. Lisäksi Pyhähenki antaa uudet silmälasit nähdä sen mikä hedelmätöntä on. Samoin Pyhähenki muovaa, voitelee ja opettaa kuinka kasvetaan täyteen mittaan Kristuksessa.

Kutsu ihmeessä seurakuntaasi tai kotipiiriin tai mihinkä tahansa missä 10 taikka enemmän ihmisiä valmiina sitoutumaan viikonlopun seminaariin. Toki meitä saa kutsua myös saarnaan, ylistään ja rukoilemaan eli palvelemaan vapaasti lahjoillamme.

EI anneta enään saatanan ja uskonnollisuuden valehdella, että meissä olisi jotain ihmeellistä vikaa taikka harhaa. Kun kerran kelpaamme Jumalalle kelpaamme kaikille jotka Häntä Kuulevat, eikö totta? puh Jouni 0503640363 

Pidä siis se mikä hyvää ja Herrasta on ja eikun Töihin, sopii ainakin minulle. 

Onko tilaus tällaisille lahjoille  ?

Mikään liha ei kestä, ellei niitä päiviä jouduteta. Kello käy

Ps. niin joku Jeesuksen oma valitti, että www ssä ei saa kerjätä rahaa. Kerjäystä on se jos ei tarjoa vastiketta. Yli 120 000 kertaa opetuksiamme katsottu yli 4 000 kirjaa ladattu ilmaiseksi! Jos joku on jotain hyvää saanut lahjojemme kautta annan hänelle mahdollisuuden siunata kuten oikein on.