Ammatti puhujat eivät Suomea suosta nosta

 
Suomea hallitsee ja johtaa ammatti puhujat. Niin politiikassa, yrityksissä ja seurakunnissa. Puhujat eivät näe eivätkä tiedä mitä käytännössä on pielessä ja miten tehdään oikeat korjaus liikkeet. Poliitikot ovat ulkona ihmisten asenne vammoista kylmyydestä sekä laiskuudesta toimia kuten ennen. Vain todelliset muutos johtajat voivat pelastaa tämän kansan. Tarvitaan niitä jotka Jumalan voideltuina jalkautuvat yrityksiin ja tuovat viisauden miten ihmisiä johdetaan kokonaisuudesta ja reiluudesta käsin. Enään ei ole varaa johtaa ihmisiä käskyttämällä ja vaatimalla täyttä panosta. On aika yritysten maksaa bonukset työntekijoille ja pienentää osinkojen maksua rikkaille. On aika saada kerrankin luottamus työntekijän ja työnantajan välille ja kerrankin välittää työntekijöistä ja palkita heidät onnistumisista kunnolla. Enään ei ole aikaa eikä varaa, että työnantaja on maksavinaan ja työntekijä on tekevinään. 

 

Yrityksiin tarvitaan Jeesuksen omia: he toimivat sielun hoitajina, tukihenkilöinä, luottamus miehinä, rukoilijoina joilla tiedon ja viisauden sanat toimii. Seurakuntien tukeminen jatkossa verovähennys kelpoiseksi ihmisille ja yrittäjille. Vain Kristuksen rakkaus antaa silmälasit kuinka otamme toinen toisemme reilusti ja oikeudenmukaisesti huomioon ja kuinka näin saamme kerrankin ihmisissä olevan valtavan luovuuden ja viisauden käyttöön. Johtajat koulutetaan uudelle johtamaan pehmeästi ja porkkanalla ja tunneälyllä. Johtajat tuovat uudet kunnolliset palkkiojärjestelmät koko organisaatioon. 

Seurakunnissa ON todelliset Tekijät Kristuksessa siirretty sivuun kutsustaan. Näin seurakunnat pitää kokouksia joissa lampaat saa jotain kivaa Sanaa ja kosketusta Herralta. Mutta EI mitään näkökykyä miten voimme auttaa ihmisiä arjessä. 5% tasolla ON Kristuksen omien kyky auttaa ja palvella ja toimia kuten valmistettu on. Pään pensaaseen laittaminen ei auta mitään. Ei auta mitään että vihtahousu pyörittää päätä mennen tullen ja palatessa. 

21v aikana minua ja kutsuani ei ole ikinä kohdattu, koeteltu ja valjastettu käyttöön kuten Jumalan tahto on. Jumalan valtakunta EI ilmesty väkisin. Niin kauan kun minut ja muut voidellut nasiirit ja Josefit ja profeetat ja apostolit pidetään vankilassa. Silloin ihminen johtaa turmiokseen ja vie asiat T risteykseen! EI ole Tietä eteenpäin. Mikään vanha ja tuttu ei enään riitä eikä toimi eikä tuo tarvittavia muutoksia ja voittoja. 

Mikä tahansa mikä On Kristuksen suolan ja totuuden ja neuvonantajien tiellä tulee väistyä. Sinun ajatuksesi ei ole Jumalan ajatuksia miksi siis olet sen tiellä joka on sinuun verrattuna ylivoimainen. Kauanko juoksette karkuun Jumalan tulevaista vihaa ja tuomiota. Luuletko voittavasi jotain juoksemalla karkuun ja laittamalla pääsi pensaaseen. 

 Enkö ole sanonut teille että vain totuus tekee vapaaksi. Mikä totuus se on että Kristus saa ilmestyä ja toimia vain sen mukaan mikä on sinun inhimillinen ymmärrys. Kun sinä et ole Jumalasi tiellä ja lopetat järjellisen ja rationaalisen ajattelu. Kun Jeesus saa toimia sen kautta jonka Hän on valmistanut ja joka tuo tarvittavat voitot ja viisaudet, sen jälkeen huomaat kuinka olit itse voittojen tiellä. 

 Pitäkää nämä kunnes tulen. Teille on ilmoitettu, että kaksi aa nelosta ja niiden oikea avaaminen tuon Kristuksen tahdon ja Jumalan valtakunnan tänne todeksi. Sitäkään te ette hyväksy ettekä tajua. Vaan menette taas pitämään kokouksia. Jumalan silmin te olette omassa vankilassanne. Vai kuinka paljon muutoksia ja uusia tapoja sekä apua ihmisten arkeen saatte aikaan? Ettekö jo käsitä ja herää. Te ette tiedä mitä te teette ja touhuatte. Te ette käsitä, että tuleva Tuhatvuotinen valtakunta ja sen tuojat elävät täälä nyt. Teidän ymmärryksenne ja viisautenne on nämä voidellut yksi toisensa jälkeen sitoneet ja laitettu sivuun Kutsusta. Pää ulos pensaasta ja kohtaa totuus minusta ja muista nasiireista ja laitetaan hommat toimiin. 

Hyvää ei voi tehdä väkisin. Kertokaa kun teillä on nälkä ja sydämen asenne antaa lupa palvella kuten Jumalan tahto on? 

Kansakuntien Profeetta Jouni Sederholm