Mitä kulissien takana tapahtuu

Oletko ihmetellyt miksi minua ei ole kohdattu eikä annettu vapautta palvella Herran tahdon mukaan 21v aikana?

Mietitäämpä vähän taustoja: Jumalan ilmoitukset Hän on kutsunut ja voidellut mm. Sisäiseksi tarkastajaksi : yli tusinan kuuluisan Suomalaisen hengen miehen hedelmättömät ja sokeat toimet Herra on ilmoittanut. Jokainen profetia on toteutunut. Jokaiselle olisi valmistettu uusi rukiinen eväs, mutta se ei kiinnosta koska liha ja uskonnollisuus hallitsee.

Miksi luulette etten saa lupaa palvella?

Koska pastorit tietävät totuuden minusta. Ei heillä ole tarkoitustakaan olla reiluja minua kohtaan. Eihän 21v ketään ole kiinostanut totuus Herrassa minusta. Etkö ihmettele miksi minua ei ikinä kohdata eikä anneta vapautta palvella siinä missä lahjat toimii? Sekä siinä muurinaukossa mikä Herrasta on? 

Kysyppä omalta pastorilta ja ehdota hänelle " olen katsellut Jounin uusimman kirjan esittelyn ja pyhähenki puhui, että tällä kirjalle olisi tilaus seurakunnassamme. Sopiiko, että kutsutaan Jouni palvelemaan?" Katso mikä vastaanotto on. 

Niin Jumala on koko uskoni ajan rohkaissut ja kannustanut sekä ohjannut minua. Hän ei ole löytänyt vikaa kirjoistani eikä opetuksistani. Toki Hän neuvoo ja ohjaa jatkuvasti. Olen savea Hänen kädessään ja muutun sekä kasvan heti kun Hän niin ohjaa. Ihmisiltä ja lihalta sekä uskonnollisuudelta en toki ota mitään vastaan. 

Epävarmuus: pieni hapate hapattaa ja pilaa koko taikinan. Ettekö ole huomannut keskustellessanne kutsustani kuinka teille Raamatulla perustellaan miksi olen harhassa ja eksyksissä ja minua ei saa päästää palvelemaan. Aika mielenkiintoista ja hienoa, että taas kerran lihan tahto on vastakkainen Jumalan tahdolle. Jumalalle kelpaan palvelemaan ja toimimaan paikallani Kristuksessa nyt. Ihmeet ja merkit sekä lahjojeni käyttö tulee olemaan ylivoimainen ja yliluonnollinen, kiitos Jeesukselle siitä.

Se mitä minä teen ei tee kukaan muu. Kukaan ei voi eikä pysty korvaamaan paikkaani Kristuksessa. Tämän Jeesus vahvistaa nille, jotka Häntä kuuntelevat.

Ettekö ole ihmetelleet miksi minua ei saa eikä voi kohdata sekä antaa vapautta palvella? Nyt tiedät totuuden. Ei kai niitä pastoreita kiinnosta antaa minulle tilaa joiden sydämen tilan sekä uskonnollisuuden tason tulen paljastamaan. Ei kai heitä kiinnosta koska kerron miksi ja miten ihminen johtaa ihmistä turmiokseen. Ei kai heitä kiinnosta koska paljastan miksi valitutkin ovat eksyneet.

Ne, jotka ovat Tosissaan Kristuksen ja kutsunsa kanssa heitä kyllä kiinnostaa totuus minusta. He kyllä tahtovat saada minut ja lahjani vapaaksi. He tietävät ja kokevat, mitkä voitot siitä seuraa. He tietävät, että oikeat ihmiset asetetaan oikeille paikoille. He tietävät että herätystä ja läpimurtoja ei tipu jos minut ja muut Jumalan nasiirit ja Joosefit sidotaan.

Shakki ja Matti

Teloillanne osoitatte mitä tekoa olette ja mihin joukkoon kuulutte. Olkaa sitten yhteydessä kun on aika minun astua palveluksen työhön. Älkää turhaan kyselkö minua "kissan ristiäisiin ja tikkunekku töihin" se on saatanan tahto, että tehdään vaan jotain ja aika kuluu turhuuteen ja tuulen synnyttämiseen. Minun kutsulla ja lahjoilla on ihan muuta virkaa. Sitä odotellessa. Kello käy.